NON AamsveenOnt- Moet jezelf op de Open Dag Naaktrecreatie 2018 op zondag 3 juni

Wil je een mooie plek leren kennen waar je kunt ontsnappen aan alle stress om even lekker te ontspannen? Belangenorganisatie NFN en haar aangesloten verenigingen openen ook dit jaar weer hun deuren om jou kennis te laten maken met naaktrecreatie.

Doorgewinterde blootrecreanten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen kunnen zondag 3 juni a.s. een kijkje nemen op de mooie terreinen die Nederland rijk is. Ieder terrein organiseert zijn eigen activiteiten waarbij je lekker buiten in de natuur bloot kunt genieten. Daarnaast is het heerlijk om het gevoel van vrijheid te ervaren. Respect voor elkaar staat bij alle terreinen en bezoekers voorop!

Ook NON Aamsveen is deze dag te bezoeken om jou kennis te laten maken met naaktrecreatie. Dit terrein aan het Lappenpad 250 in Enschede leent zich o.a. uitstekend voor dagrecreatie. Tijdens deze landelijke Open Dag Naaktrecreatie staat het thema ‘Ont- Moet jezelf’ centraal. Je hoeft je voor deze Open Dag niet vooraf aan te melden en hebt ook geen NFN ledenpas nodig.

Als het weer het toestaat, dan kun je op op het terrein van NON Aamsveen in een veilige omgeving genieten van de zon, de rust, de natuur en van het verrukkelijke zwembad. Dus pak snel je handdoek, zonnecrème en laat je inspireren  door de natuur, omgeving en kom vooral Ont- Moeten!

Voor meer informatie bezoek je de website:  www.non-aamsveen.nl
Je kunt ook en kijkje nemen op de Website van de NFN:  www.nfn.nl

Tot zondag 3 juni.


Ogenblik a.u.b. ...