U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

Algemeen: Open Dag Naaktrecreatie 26 mei 2019
   (17-04-2019)

Open Dag bij NON Aamsveen

 

Heeft u het zich ook wel eens afgevraagd:  Hoe zou dat allemaal gaan op een naturistencamping? En zou dat bloot lopen ook iets zijn voor mij? Dan heeft u nu de kans. Want binnenkort kunt u een kijkje nemen op ons naturisten-terrein aan het Lappenpad 250 te Enschede.

Welkom op 26 mei

Vanaf 10.00 u tot 17.00 u staan de poorten van NON Aamsveen voor u open. Wij hebben een prachtige locatie, gelegen nabij het natuurgebied Aamsveen. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken. Een gastheer of gastvrouw staat klaar om u rond te leiden.

Ont-moeten

U kunt op deze dag uw dagelijkse beslommeringen even loslaten. Om zo het nieuwe en minder bekende te gaan ervaren.  Als u wilt maakt u met één van ons, Aamsveners, een praatje.  Dat kan onder het genot van een kopje koffie en een verse pizzapunt uit de authentieke, met hout gestookte, oven.

Op ons kampeerterrein zijn mooie voorzieningen. Zo kunt u  gebruik maken van de sauna. En om af te koelen een duik nemen in ons grote zwembad.  Kinderen kunnen hun gang gaan op de speeltoestellen, in het eigen kinderbadje of in het speelhonk.

NFN en NON Aamsveen

De NFN is de landelijke overkoepelende organisatie van naturistenverenigingen.  Ook NON Aamsveen is hierbij aangesloten. De NFN organiseert ieder voorjaar een Open Dag waaraan NON Aamsveen meedoet. Het thema dit jaar is ‘In gesprek’.

Ons kampeerterrein heeft vaste staanplaatsen maar ook gasten kunnen er een kampeerplek vinden. Mensen die  geen lid zijn van de NFN mogen drie nachten op ons terrein verblijven om de sfeer te proeven van naturistisch kamperen.

Is uw belangstelling gewekt?  Onze Open Dag biedt u dan een unieke gelegenheid om kennis te maken met het naturisme. En in het bijzonder met  de gastvrijheid op ons kampeerterrein.

Meer informatie kunt op vinden op www.non-aamsveen.nl en op www.nfn.nl

 

                                                                                                                                             16 mei 2019

(Terug naar boven)


Algemeen: WiFi VIA GLASVEZEL OP 10 APRIL IN GEBRUIK GENOMEN !!!
   (10-04-2019)

Na een lange voorbereidingstijd is op 10 april 2019 het nieuwe WiFi netwerk (via glasvezel) in gebruik genomen.
De dekking over het terrein is nu sterk verbeterd en de bandbreedte t.o.v. de oude situatie is 20 maal zo hoog en binnenkort 80 maal zo hoog.
De komende tijd zal gebruikt worden om alles te fine-tunen en te optimaliseren.

Daarnaast wordt de komende maand ook de telefonie sterk verbeterd evenals de poortbel-funktie (ip-telefonie). 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...