U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

Algemeen: Livio Fiets4daagse Enschede van 24 t/m 27 juli
   (19-06-2018)

 

Onder het motto “Ga toch fietsen” wordt van 24 t/m 27 juli in Enschede de Livio Fiets4daagse georganiseerd (dus geen activiteit van NON Aamsveen).

Wij als NON Aamsveen willen ons graag van onze sportieve kant laten zien en roepen leden en gasten op om aan deze Fiets4daagse deel te nemen.

Opgave moet via de website van Livio. Je komt daar via de volgende link
https://www.livio.nl/Paginas/evenement/livio-fietsvierdaagse-enschedese-2018.aspx 
Voor gasten die zich opgeven voor deze prachtige Fiest4daagse heeft NON Aamsveen een voordelig fietsarrangement: 6 nachten boeken op ons terrein en maar 5 nachten betalen. Zo leert u ook op een sportieve manier ons mooie Twente kennen in al zijn pracht en praal. Bij reservering voor een kampeerplek op Aamsveen (via de website van NON Aamsveen: www.non-aamsveen.nl ) moet u aangeven dat het om het Fiets4daagse arrangement gaat.

Indien er voldoende deelname vanuit Aamsveen is (en ook alleen dan) wordt voor de deelnemers tijdens deze dagen vanaf 7:30 uur tot 8:30 uur een gezond ontbijtbuffet georganiseerd voor de sportieve prijs van € 3.50 per persoon per dag. Daarna kunnen we op ons gemak naar het startpunt (Oude Markt, Enschede. Ca 6 km) fietsen. Tussen 9:00 uur en 12:00 kan vervolgens worden gestart voor afstanden van 30, 50 of 70 km.

Na afloop van de Fiets4daagse (vrijdagmiddag 27 juli) zal de Pizza ploeg van Aamsveen de armen uit de mouwen steken en de pizza-oven op gaan stoken!!! Tegen die tijd volgt hierover verdere informatie.

In verband met de organisatie van het ontbijtbuffet (voldoende deelname) graag via de mail doorgeven, dat je je hebt opgegeven voor de Fiets4daagse (en met hoeveel personen) en dat je wilt deelnemen aan het ontbijtbuffet. Deze mail graag naar  !!

 

Met vriendelijke groet,

 

Harrie

(Terug naar boven)


Algemeen: 1ste grote Rollade feest van Aamsveen.
   (19-06-2018)

 

Op 7 juli a.s. organiseren wij (o.a. Harrie, Vincent en Rob) in samenwerking met de Recom het 1ste grote Rollade feest van Aamsveen.

Het betreft een dagschotel waarbij de Barbecue-master Rob in samenwerking met de Grill-master Vincent de Rollade voor hun rekening gaan nemen. Deze prachtige en fijn gekruide Rollade zal boven het open vuur van onze grote barbecue worden gegrild.

De Dagschotel omvat:

  • Rollade naturel of Rollade met Champignon roomsaus
  • Gebakken aardappelen
  • Uitgebreid saladebuffet, waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van de oogst uit onze eigen moestuin.

Voor deze heerlijke dagschotel betaal je € 7,50. 
De couverts (borden/bestek) worden door de organisatie verzorgd.
We starten om 16:30 uur met een drankje (zit niet in de prijs) en vanaf 17:30 uur gaan we smullen.

Je kunt je opgeven (ook gasten) door een mailtje te sturen naar  . 
Opgave graag vóór zaterdag 7 juli. 

Tot 7 juli. 

Namens de organisatie, 

Harrie

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...