U bent hier: Home › Contact › Reserveren gasten

Reservering

Welkom op de reserveringpagina van NON Aamsveen te Enschede.
LET OP! Een geldige INF/NFN-kaart is verplicht om te worden toegelaten tot ons terrein.

Plekken
Op de plattegrond van de camping (klik op de afbeelding) ziet u de ligging van de gastenplaatsen. Deze zijn gemerkt zijn met een "G" (tent / caravan) of "C" (camperplaats).
Plattegrond gasten
Beschikbaarheid kampeerplaats is in principe op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur tot 17.00 en op de dag van vertrek tot 12.00 uur. Uitsluitend na overleg met de dienstdoende gastvrouw of gastheer kan op de dag van aankomst of vertrek hier eventueel van worden afgeweken.
Voor de tarieven volgt u deze link Tarieven.

 Veiligheid
Veiligheid op NON Aamsveen staat bij onze vereniging voorop. Dit geldt zeker ook voor de gasinstallaties van de caravans van de eigen leden. Deze worden tweejaarlijks gekeurd volgens FOCWA en TÜV normen. Alle caravans zijn voorzien van een gasdrukregelaar met een afblaasventiel.
Indien u ons terrein wil bezoeken verwachten wij van u, dat de gasinstallatie van de caravan volgens de normen is gekeurd door een erkend keuringsbedrijf. Hiermee willen wij u en de leden een veilig verblijf op ons terrein aanbieden.

Reservering
Let op: Op dit moment wordt het online reserveringsformulier herzien !!!
Wij verzoeken u derhalve t.b.v. een reservering een e-mail te sturen naar reserveringen@non-aamsveen.nl met daarin de volgende gegevens (alle verplicht):
     - Aantal personen
     - Aantal huisdieren (max 2)
     - Kampeermiddel
     - Periode van verblijf (eerste en laatste dag)
     - Volledige namen van alle gasten
     - IFN / NFN-nummer van alle gasten ouder dan 18 jaar
     - Adres / Postcode / Woonplaats / Land
     - Telefoonnummer (best bereikbaar)
     - e-mail adres
In de e-mail kunt u daarnaast, indien gewenst, nog aanvullende informatie / wensen etc. toevoegen.
Noot: Voor een reservering op zeer korte termijn kunt u het beste eerst telefonisch contact opnemen via nummer: +31 (0)53 461 55 10

Van uw (voorlopige) reservering ontvangt u z.s.m. een email ter bevestiging van ontvangst. Daarna wordt binnen redelijke termijn (over het algemeen, in het seizoen, binnen 2 dagen) telefonisch of via e-mail door één van de gastvrouwen / gastheren contact opgenomen om uw reservering verder af te stemmen.

 


Ogenblik a.u.b. ...